Op 26 mei is het weer de jaarlijkse Dag van de Hond, bij KVN willen we die dit jaar gebruiken
als een benefiet dag.

We willen zoveel mogelijk verschillende, min of meer, hond gerelateerde activiteiten organiseren.
Denk dan aan korte workshops, lezingen, verkoop van honden artikelen, spelletjes, puzzels,
speurtochten, piekenrace, enz. allemaal voor 1 of 2 euro.

Al het geld wat we die dag weten te verdienen zal gebruikt worden voor de onderhoud van
het clubgebouw.

Ook organiseren we een vlooienmarkt, we verzamelen artikelen die we weer kunnen door verkopen
aan andere leden of bezoekers. Dus heb jij nog een hondenmand, die je niet meer gebruikt, een leuke
drinkbak of iets anders, waarvan je denkt dat iemand anders daar nog heel blij van wordt, lever dat
dan in bij KVN en dan zoeken wij een nieuwe eigenaar. Mag ook iets zijn wat niets met honden te maken heeft.

Wil je liever zelf of samen met je kinderen iets verkopen, reserveer dan een plekje op het veld, die kun je vanaf nu aanvragen. Voor €5,- euro kan je de hele dag je spullen verkopen aan de bezoekers van de dag.
We hebben geen kraampjes maar 26 mei wordt het vast en zeker weer prachtig weer, zoals eigenlijk altijd op de De dag van de Hond, dus met een kleedje en klapstoeltje heb je een top dag!

Loop je zelf nog met een idee rond om iets uit jouw creatieve of ondernemende geest onder de aandacht te brengen, dan nodigen we je van harte uit op je aan te melden voor deze dag.
Voor jou een platform, en voor ons een mogelijk om nog meer mensen naar het KVN terrein te lokken.
Ook ideeën die je niet zelf kan organiseren,  maar je wel passend lijken voor deze dag, zijn uiteraard van harte welkom.
Wil je graag een bijdrage leveren ben je natuurlijk ook van harte welkom. We kunnen veel mensen gebruiken

Het is allemaal heel laag drempelig van opzet en de toegang toe het terrein is uiteraard gratis.

Neem even contact op met de organisatie en meld je aan dagvandehond@kvnieuwegein.nl

%d bloggers liken dit: