Aanmelden als lid van KVN

Als je KVN een warm hart toedraagt maar nu niet aan een cursus wil deelnemen, kan je het onderstaand formulier gebruiken om lid te worden van KVN.
Je ontvangt dan het clubblad en kan met korting deelnemen aan lezingen en ander verenigingsactiviteiten.

Gegevens inschrijver:
Aanhef:
Voornaam:
Voorletters:
Tussenvoegsel:
Achternaam:

Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:

Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
E-mailadres voor correspondentie:

Lidmaatschapsgegevens
Ik wil me bij deze aanmelden als lid van K.V.N.?
Het verschuldigde lidmaatschap geld van €35,- (na 1 juli €17,50) en het inschrijfgeld van van €6,50 zal van uw rekening worden afgeschreven.

(De specificaties van de betaling ontvangt u in de bevestigingsmail na het verzenden.)

Betalingsgegevens:
IBAN nummer:
t.n.v.:

Opmerkingen en ervaringen met detectielessen

Ik ontvang graag nieuws van K.V.N. per e-mail:

Ik ben bekend en ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden**

Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen dient u dit voor 1 december van het lopende verenigings/kalenderjaar schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is de contributie over het volgend jaar verschuldigd