Beste clubleden,

K.V.N. heeft al heel lang de wens om kleding voor de trainers te realiseren. Onze trainers zijn er namelijk hard aan toe om in een nieuw, waterdicht jasje gestoken te worden. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op 16 juli tussen 18:45 en 21:30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor K.V.N.. Het is de moeite meer dan waard, want:

• Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan K.V.N.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we kleding kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,
Marinka de Goeij