Samen sta je sterker is het gezegde. Afgelopen seizoen hebben we met z’n allen toch nog fijn kunnen trainen, nu hebben wij jullie nodig!

28 augustus willen we met een aantal leden aan de slag op de KVN. Er zijn een aantal grotere en kleinere klussen waar wij jullie hulp goed bij kunnen gebruiken. De klussen lopen uiteen van schoonmaken tot klussen tot schilderen. Iedereen is welkom. Ook kleine handjes maken samen groot werk!

Dus heb jij tijd om zaterdag 28 augustus van 13:00 tot 17:00 te helpen? Wij horen het graag via info@kvnieuwegein.nl. Na deze drukke middag sluiten we het graag gezamenlijk af met een eenvoudige maaltijd.

Na de klussenmiddag zetten wij de avond (vanaf 19:00) ook nog voort met een leuke pubquiz (meer informatie volgt)! Gemaakt door een aantal enthousiaste leden van de denktank en het eventteam.

Kan je er slechts deels bij zijn? Ook dan horen we het graag.