Naar een nieuwe datum wordt gezocht

35 jarig bestaan K.V.N.

Na de oprichting in 1985 worden er inmiddels al 35 jaar leuke lessen en andere activiteiten georganiseerd bij K.V.N. voor honden en hun baasjes. Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren we 19 april ter ere van dit jubileum een Lentefair gecombineerd met een STAmBOomLOze hondenMatch (Stabolo-Match)

Lentefair

De Lentefair is een verzameling van vele activiteiten, zoals spelletjes met je hond, demo’s van de verschillende disciplines die bij K.V.N verzorgd worden en proeflessen waarin je kennis kunt maken met de verschillende onderdelen van de hondensport. Verder zullen er die dag diverse kraampjes staan, waar allerlei dingen op het gebied van de hond verkocht worden. De Stabolomatch is een van de grote activiteiten tijdens deze dag.

Er is ook een loterij. Hier zijn mooie en leuke prijsjes te winnen.We hebben al weer leuke toezeggingen gekregen: verschillende lekkere producten als ook een mooi schilderij, Hoops voor Hoopers en nog zoveel meer. Houdt onze Facebook-pagina in de gaten welke prijzen er te winnen zijn!

Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd, de hele dag zijn er diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Stabolomatch

Er lopen heel veel honden rond die niet met een officiële keuring kunnen meedoen, zoals gecastreerde reuen, (ras-)honden zonder stamboom (de look-alikes) en diverse kruisingen. Veel mensen vinden het  jammer dat zij met deze hond(en) niet aan een officiële show mogen meedoen. Ook deze honden zijn het bekijken waard! Daarom willen we 19 april tijdens de Lentefair ter ere van ons 35 jarig bestaan een keuring houden voor deze honden. In een aparte ring zullen de ingeschreven honden bekeken worden door een keurmeester. De keurmeester zal de honden beoordelen op uiterlijk, gangwerk (hoe loopt de hond), verzorging, conditie, gedrag e.d. U krijgt een keurverslag mee, waarin de keurmeester zijn/haar mening geeft over uw hond. En er komt een competitie-element bij, welke hond wordt de beste van deze groep? Daarnaast is er een keuring waarbij gekeken zal worden naar het contact tussen baas en hond. Hebben baas en hond een goede band samen? Begrijpen ze elkaar? Ook dit zal meetellen voor de uitslag.

U kunt zich inschrijven voor € 15,00. Leden van K.V.N. krijgen een korting van €2,50. Wil je met een tweede, derde of zelfs vierde hond meedoen, dan kan dat voor slechts €10,00 per hond.

Organisatie en Vrijwilligers

Voor de organisatie van zo’n groot evenement als dit hebben we uiteraard veel handen nodig. We hopen dan ook op flink aantal mensen die bij de voorbereidingen en op dag zelf willen komen helpen. Je kunt je als vrijwilliger aanmelden via het mailadres Stabolomatch@kvnieuwegein.nl

Inschrijving voor de Stabolomatch

De inschrijving is vanaf nu geopend, en deze zal openblijven tot 5 april. Daarna wordt een catalogus samengesteld van alle ingeschreven honden. Het inschrijfformulier vind je hier