Onze secretaris heeft aangegeven dat zij per 2020 haar functie zou neerleggen, echter door meningsverschillen binnen het bestuur heeft Annemiek aangegeven het jaar niet meer af te maken. We betreuren dit zeer. Dit betekent dat we nu direct op zoek moeten naar een andere secretaris.

Wat houdt de functie in?

Als secretaris ben je de eerste contactpersoon voor mensen van buitenaf. De mail en post komen bij jou binnen en het is jouw taak deze te beantwoorden of door te sturen naar de juiste personen. Daarmee ben je dus ook een soort visitekaartje van de vereniging. Verder ben je als het ware onze agenda: stelt de agenda en actielijst op en notuleert de bestuursvergaderingen, je houdt bij wanneer wat belangrijk is. Bij elke bestuursvergadering ben je dan ook onmisbaar, we prikken deze samen met de rest van het bestuur. Daarnaast is één keer per jaar de ALV. De secretaris verzamelt hiervoor de stukken en stelt de agenda op. Naast alle administratieve taken denk en beslis je mee tijdens de vergaderingen en vorm je samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur. Taken die voort komen uit de vergaderingen verdelen we met elkaar.

Wat zoeken wij?

• Iemand met goede communicatieve vaardigheden
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
  • Iemand met hart voor de vereniging!

Wat bieden wij?

• Ondersteuning en hulp bij inwerken door Jeannette de Geus en het bestuur
  • 12x per jaar een gezellige vergadering bij K.V.N.
  • De mogelijkheid om mee te denken en beslissen over de zaken omtrent K.V.N.

Als je interesse hebt in de functie of meer informatie zou willen dan horen we graag van je. Je reactie kan je sturen naar: info@kvnieuwegein.nl