Nieuw op de locatie van KVN: spellen huren bij Woof Playtime hondenspellenuitleen.

Vanaf zaterdag 14 september komt Woof Playtime om de 2 weken met een selectie hondenspellen naar de KVN. Tussen 11 en 12 uur kunt u spellen komen lenen. En als u een spel via website www.woofplaytime.nl gereserveerd heeft én het spel is beschikbaar dan neemt Woof Playtime dat spel voor u mee. Woof Playtime heeft zo’n 40 spellen, variërend van doe-spellen, snuffelspellen en voerdispensers naar denkspellen in 4 niveaus.

Voor het lenen van een spel vraagt Woof Playtime een borg van € 20. Als u na 2 weken het spel schoongemaakt, compleet en onbeschadigd inlevert dan krijgt u de borg minus de huurprijs terug. De huurprijs is € 5 per spel voor 2 weken. Met meer-spellenkaarten krijgt u korting op de huurprijs.

Waarom een hondenspellenuitleen?

Vaak worden hondenspellen in de winkel uitgekozen omdat ze er leuk uitzien. De hond heeft daar echter geen boodschap aan. Bij spellen komt het vaak voor dat het voertje alleen gepakt kan worden als een bepaalde handeling uitgevoerd wordt, bv  trekken aan een touwtje waardoor de la waar het voertje in ligt open gaat. Als een hond nog nooit aan een touwtje getrokken heeft kan zo’n spel snel tot frustratie leiden, want je hond ruikt het voertje maar heeft geen idee hoe hij erbij kan komen. Ook kan het voorkomen dat een spel volgens de doos best moeilijk is maar dat de hond na een week alle voertjes in een paar seconden uit het spel krijgt.

Bij Woof Playtime kun je spellen uitproberen en zo ervaren of een spel bij je hond past. Elk spel heeft een uitgebreid stappenplan waarin beschreven staat hoe je het spel bij je hond aanleert. Mocht het dan toch niet lukken, geen probleem, na 2 weken kun je het spel inruilen voor een ander spel.

De eerste 5 personen die op 14 september een spel komen lenen hoeven geen huur te betalen. Ze betalen wel de borg (€ 20) om het spel mee te kunnen nemen maar krijgen dat bedrag in zijn geheel terug bij inlevering van het spel op voorwaarde dat het spel schoon, onbeschadigd en compleet 2 weken later ingeleverd wordt.