Deze dag zal verplaatst orden naar een later tijdstip. Naar een nieuwe datum wordt gezocht.

Na de oprichting in 1985 worden er inmiddels al 35 jaar leuke lessen en andere activiteiten georganiseerd bij K.V.N. voor honden en hun baasjes. Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren we 19 april ter ere van dit jubileum een Lentefair gecombineerd met een STAmBOomLOze hondenMatch (Stabolo-Match)

Lentefair

De Lentefair is een verzameling van vele activiteiten, zoals spelletjes met je hond, demo’s van de verschillende disciplines die bij K.V.N verzorgd worden en proeflessen waarin je kennis kunt maken met de verschillende onderdelen van de hondensport. Verder zullen er die dag diverse kraampjes staan, waar allerlei dingen op het gebied van de hond verkocht worden. De Stabolomatch is een van de grote activiteiten tijdens deze dag.

Stabolomatch

Een Stabolomatch is een keuring voor honden zonder stamboom. Tijdens deze keuring kan je, je hond, laten beoordelen door een professionele keurmeester. Dus de Stabolomatch is een keuring voor honden die niet aan een “gewone” show, tentoonstelling of clubmatch kunnen deelnemen.

Hier vind je alle informatie over deze dag. Op deze pagina staat ook de link naar het inschrijfformulier.

Sluit Menu