De inschrijving is geopend

Snuffelen:

De meeste mensen kennen wel de ballen bak en snuffelmat. Snuffelen is kort gezegd snoepjes zoeken. Bijna iedere hond kan snuffelen van jong tot oud. Snuffelen is leuk omdat je dit samen doet met je hond.  Hierdoor leer wat je hond leuk vindt en je bouwt samen een band op. Je kunt dit ook heel goed zelf thuis doen als het bijvoorbeeld heel hard regent of je hebt een dagje weinig tijd. Snuffelen is echt een geestelijke uitdaging en honden worden er moe van. De cursus is maatwerk en kan gevolgd worden met honden vanaf 6 maanden.

Lukt het niet om alle lessen te volgen dan kun je ook losse lessen volgen. Een losse les kost € 5 euro.

Treibball:

Treibball is een balsport voor vrijwel alle honden, voor leeftijden vanaf 1 jaar en alle rassen. Het is een actieve en mentale sport voor je hond waarbij er grote gymballen naar je toegebracht moeten worden met de neus van de hond. De ballen zijn er in verschillende maten, dus wordt er samen gekeken welke bal geschikt is voor jouw hond. Eerst start je zonder bal of met 1 bal en daarna bouw je dit op tot maximaal 8 ballen. Het ligt eraan hoe je hond het oppakt hoe snel je verder gaat. In het begin is het vooral belangrijk dat de hond goed leert wat er van hem/haar verwacht wordt en hoe hij/zij dit moet uitvoeren. Als gevorderde kan je meer uitdaging krijgen in de oefeningen, zo leer je je hond ook van bal te wisselen links en rechts, maar ook naar voren en achter. Dit om in de toekomst in een bepaalde volgorde de ballen bij jou te brengen.

Dit is kort een indruk wat je met Treibball kan gaan doen. Het is een ontzettend leuke sport wat veel uitdaging voor je hond geeft. We hebben momenteel 2 verschillende niveau’s, beginners en gevorderden. Voor de gevorderden groep is het ook mogelijk om losse lessen te volgen voor € 5 euro per keer. 

Sluit Menu