Deze cursus biedt een boeiende ervaring waar plezier en educatie samenkomen voor zowel het kind als de hond. Deze cursus is ontworpen om een positieve interactie tussen kinderen en hun harige vrienden te bevorderen, waarbij de nadruk ligt op spelenderwijs leren en het opbouwen van een sterke band.

Voor Wie? De cursus is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 tot 12 jaar, vergezeld van een volwassene, bij voorkeur de eigenaar van de hond. Er is ruimte voor maximaal 6 kinderen per sessie.

Doel Het belangrijkste doel van Fun Agility is het creëren van een leuke en veilige omgeving waarin kinderen en honden samen kunnen genieten. Tijdens de cursus ligt de focus op het aanleren van trucs en spelletjes gebaseerd op behendigheidstechnieken. Door middel van deze activiteiten wordt niet alleen plezier gecreëerd, maar wordt ook de onderlinge band versterkt.

Vereisten voor Honden Alleen honden die sociaal zijn naar andere honden, kinderen en volwassenen zijn welkom om deel te nemen aan de cursus.

Actieve Betrokkenheid Ouders of begeleiders worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de cursus, waardoor een ondersteunende omgeving ontstaat voor zowel het kind als de hond. Het helpen met het opzetten en opruimen van benodigde materialen draagt bij aan een gezamenlijke inspanning.

Kortom, Fun Agility voor Kinderen is een geweldige gelegenheid om de band tussen kinderen en hun honden te versterken, terwijl ze op een leuke manier nieuwe vaardigheden ontwikkelen.