K.V.N. heeft een mooi clubhuis en 5 velden in het hart van Nederland. Het terrein ligt in de kom van de A12 en de A2, dus vanaf elke plaats in Nederland goed bereikbaar.

Onze locatie wordt intensief gebruikt voor eigen trainingen en wedstrijden. Daarnaast verhuren wij onze accommodatie regelmatig aan rasverenigingen voor hun clubbijeenkomsten en aan allerlei andere verenigingen voor kynologisch getinte activiteiten. Ook voor de catering bij het evenement kan gezorgd worden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de verhuur of wil je een datum reserveren stuurt dan een berichtje via het contactformulier. Kies bij onderwerp voor locatieverhuur.

Planning

In de kalender zijn alle activiteiten te zien die er bij K.V.N. op het programma staan. Hier kun je alvast kijken of er ruimte is voor je evenement. We hebben meerdere velden tot onze beschikking, dus neem bij vragen gerust contact met ons op.

Prijzen verhuur 2020

In de prijslijst hieronder staan de tarieven van de diverse te verhuren objecten. Voor speciale situaties zijn er uiteraard speciale afspraken te maken. Neem hiervoor even contact op alsjeblieft.

Sluit Menu