K.V.N. heeft een mooi clubhuis en 5 velden in het hart van Nederland. Het terrein ligt in de kom van de A12 en de A2, dus vanaf elke plaats in Nederland goed bereikbaar.

Onze locatie wordt intensief gebruikt voor eigen trainingen en wedstrijden. Daarnaast verhuren wij onze accommodatie regelmatig aan rasverenigingen voor hun clubbijeenkomsten en aan allerlei andere verenigingen voor kynologisch getinte activiteiten. Ook voor de catering bij het evenement kan gezorgd worden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de verhuur of wil je een datum reserveren stuurt dan een berichtje via het contactformulier. Kies bij onderwerp voor locatieverhuur.

Planning

In de kalender zijn alle activiteiten te zien die er bij K.V.N. op het programma staan. Hier kun je alvast kijken of er ruimte is voor je evenement. We hebben meerdere velden tot onze beschikking, dus neem bij vragen gerust contact met ons op.


Prijzen verhuur 2021/2022

In de prijslijst hieronder staan de tarieven van de diverse te verhuren objecten. Voor speciale situaties zijn er uiteraard speciale afspraken te maken. Neem hiervoor even contact op alsjeblieft.

Huur clubhuis€ 31,50Eerste uur
Huur clubhuis€ 13,50Volgende uren
Huur clubhuis plus hoofdveld€ 52,50Eerste uur
Huur clubhuis plus hoofdveld€ 16,00Volgende uren
Extra kamers bij evenement€ 7,50Per uur
Extra velden bij evenement€ 8,50Per uur
Geluidset€ 16,00Eerste uur
Geluidset€ 3,50Volgende uren
ConsumptiesVolgens geldende prijslijst
Afhaallunch€ 9,50De afhaallunch wordt voor je klaargemaakt en is bij de bar op een afgesproken tijd op te halen. Inhoud: Broodje Filet Americain met ei, Broodje Kaas Gezond, 1 snack (op een broodje), Flesje appelsap of water
*heeft u dieetwensen laat het ons weten
Gereserveerde Luxe Lunch€ 14,50De lunch wordt voor je geserveerd in het clubhuis. De lunch bevat o.a.; Diverse broodjes, divers zoet beleg, vleeswaren, kaas. wrap, snack (kroket of kaassoufflé), Jus 'd Orange, melk, koffie en thee
*heeft u dieetwensen laat het ons weten
Gebruik kopieermachine€ 0,10Per kopie
Tent klein€ 18,001 x buizentent (zie afbeelding) en 2 x Easy-Up ( 4 x 4 meter)
Tent groot€ 34,001 x buizentent ( Zie afbeelding - 4 x 8 meter)
Beamer€ 26,50Voorzien van HDMI aansluiting
Bijdrage afvalverwerking€ 0,26Per bezoeker van het evenement
Tafel€ 5,50Per tafel per dag
Flip-Over€ 5,50Per dag
Huur clubhuis buiten KVN Seizoen€ 7,50Voor de inzet van een Barmedewerker
Huur Bestuurskamer€ 26,50Alleen bestuurskamer voor vergadering tot maximaal 8 personen
Parkeerbegeleiding€ 10,00Per parkeerbegeleider (meestal 1)